Перейти до вмісту
Головна » Сочевична юшка

Сочевична юшка

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сочевична юшка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 18 г білків,
    11 г жирів, 47 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 ч. л. меленого кмину
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 400 г цвітної капусти
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 стебла селери
    ❯ 2 бульби картоплі, що розварюється.
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1 солодкий перець
    ❯ 200 г лущеної червоної сочевиці
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ жменя петрушки

    Покроковий процес приготування сочевичної юшки

    Крок 1

    У каструлю налити 1 л води, додати мелений кмин, лавровий лист і довести до кипіння.

    Крок 2

    Овочі вимити, кілька суцвіть цвітної капусти відкласти. Всі овочі, що залишилися, очистити, дрібно нарізати, занурити в киплячу воду і варити 5 хв. Всипати промиту сочевицю та варити суп ще 10 хв. Лавровий лист видалити, суп протерти через сито. Посолити на смак

    Крок 3

    Суцвіття капусти обсмажити на олії та перекласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Юшку розлити по глибоких тарілках, додати смажену капусту і посипати петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сочевична юшка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *