Рецепт “Сочевична юшка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 18 г білків,
11 г жирів, 47 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 ч. л. меленого кмину
❯ 2 лаврові листи
❯ 400 г цвітної капусти
❯ 1 морква
❯ 2 стебла селери
❯ 2 бульби картоплі, що розварюється.
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1 солодкий перець
❯ 200 г лущеної червоної сочевиці
❯ сіль
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ жменя петрушки
Покроковий процес приготування сочевичної юшки
Крок 1
У каструлю налити 1 л води, додати мелений кмин, лавровий лист і довести до кипіння.
Крок 2
Овочі вимити, кілька суцвіть цвітної капусти відкласти. Всі овочі, що залишилися, очистити, дрібно нарізати, занурити в киплячу воду і варити 5 хв. Всипати промиту сочевицю та варити суп ще 10 хв. Лавровий лист видалити, суп протерти через сито. Посолити на смак
Крок 3
Суцвіття капусти обсмажити на олії та перекласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Юшку розлити по глибоких тарілках, додати смажену капусту і посипати петрушкою.