Перейти до вмісту
Головна » Юшка в казані на багатті

Юшка в казані на багатті

    Вуха в казані на багатті

    Рецепт “Юшка в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Вуха в казані на багатті інгредиенти

    – Голова товстолобика 7кг
    – Картопля
    – Цибуля
    – Морква
    – Петрушка
    – Зелена цибуля
    – Кріп
    – Сіль
    – Лавровий лист
    – Перець горошком

    Покроковий процес приготування юшки в казані на багатті
    Юшка в казані на багатті1

    Крок 1

    Попередньо замочуємо голову товстолоба в холодній воді на годину. Так само необхідно видалити зябра.

    Юшка в казані на багатті2

    Крок 2

    Укладаємо голову товстолобика в казан і наливаємо 20 літрів води. Закриваємо кришку і запалюємо вогонь. Через деякий час необхідно зняти всю піну. Коли бульйон почне закипати, знімаємо ще раз піну і прибираємо кришку. Вогонь робимо на середній і томитимемо юшку близько 40 хвилин. Додати цибулину з лушпинням і дві морквини. Хвилин через 30 додамо сіль за смаком, десь півтори столові ложки.

    Крок 3

    Нарізаємо моркву півкільцями. Нарізаємо дрібно цибулю і зелень (цибулька, петрушка і кріп). Картоплю нарізаємо на дрібні кубики.

    Юшка в казані на багатті3

    Крок 4

    Пройшло 40 хвилин. Дістаємо з казана голову риби, цибулю та моркву. Далі проціджуємо бульйон через сито і обробляємо голову.

    Юшка в казані на багатті4

    Крок 5

    Повертаємо бульйон у казан. Коли бульйон почне закипати, відправляємо у казан картопля. Далі додаємо нарізану цибулю та моркву. Добре все перемішаємо. Робимо пробу на сіль. Додаємо 3 лаврові листи, штучок 15 перцю горошком. Ще раз все добре перемішуємо. Повертаємо в казан м’ясо голови товстолобика та перемішуємо. Варимо хвилин 7-8 і додаємо зелень. Перемішуємо, вимикаємо вогонь і даємо настоятися 5-10 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується юшка в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *