Перейти до вмісту
Головна » Юшка з півня

Юшка з півня

    Юшка з півня

    «Діаменю» рецепт “Юшка з півня” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    99 ккал

    Інгредієнти

    – 2,5 л курячого бульйону
    – будь-яка велика свіжа риба
    – середня морква
    – стебло цибулі порей
    – шматочок кореня селери
    – невелика картоплина
    – чорний перець горошком
    – лавровий лист і сіль – на смак

    Покроковий процес приготування юшки з півня

    Крок 1

    Овочі чищу, нарізаю моркву кружальцями, цибуля – кільцями, селера – соломкою. Окремо обсмажую моркву та селеру.

    Крок 2

    У киплячий бульйон кладу цілу картоплину, через 10 хвилин додаю моркву та селеру.

    Крок 3

    У окремій каструлі з киплячою підсоленою водою доводжу до кипіння очищену та нарізану шматками рибу, одразу ж перекладаю її у бульйон, варю ще 10 хвилин. Додаю перець, лавровий лист. Через 5 хвилин знімаю з вогню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Юшка з півня. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *