«Діаменю» рецепт “Юшка з півня” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
99 ккал
Інгредієнти
– 2,5 л курячого бульйону
– будь-яка велика свіжа риба
– середня морква
– стебло цибулі порей
– шматочок кореня селери
– невелика картоплина
– чорний перець горошком
– лавровий лист і сіль – на смак
Покроковий процес приготування юшки з півня
Крок 1
Овочі чищу, нарізаю моркву кружальцями, цибуля – кільцями, селера – соломкою. Окремо обсмажую моркву та селеру.
Крок 2
У киплячий бульйон кладу цілу картоплину, через 10 хвилин додаю моркву та селеру.
Крок 3
У окремій каструлі з киплячою підсоленою водою доводжу до кипіння очищену та нарізану шматками рибу, одразу ж перекладаю її у бульйон, варю ще 10 хвилин. Додаю перець, лавровий лист. Через 5 хвилин знімаю з вогню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!