«Діаменю» рецепт “Соковиті перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
129 ккал
Інгредієнти
– 12 солодких перців
– 0,5 моркви
– 3 цибулини
– 1 помідор
– 700 г свинини
– 2 ст. рису
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування соковитих перців
Крок 1
Свинину з двома цибулинами пропускаю через м’ясорубку, солю, перчу та залишаю на 15 хвилин.
Крок 2
Рис відварюю до готовності у підсоленій воді, промиваю холодною та додаю до фаршу.
Крок 3
У кожного перцю зрізаю «кришечку», очищаю стручки від насіння і наповнюю начинкою. Обсмажую на олії нарізані одну цибулину, моркву та «кришечки» перців. Підмішую натертий на великій тертці помідор, томлю ще 3-4 хвилини.
Крок 4
Викладаю у казан фаршировані перці, на них засмажку. Заливаю 250 мл води, доводжу до кипіння, солю, перчу. Готую 35-40 хвилин на малому вогні.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!