Перейти до вмісту
Головна » Соковиті перці

Соковиті перці

    Соковиті перці

    «Діаменю» рецепт “Соковиті перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    129 ккал

    Інгредієнти

    – 12 солодких перців
    – 0,5 моркви
    – 3 цибулини
    – 1 помідор
    – 700 г свинини
    – 2 ст. рису
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування соковитих перців

    Крок 1

    Свинину з двома цибулинами пропускаю через м’ясорубку, солю, перчу та залишаю на 15 хвилин.

    Крок 2

    Рис відварюю до готовності у підсоленій воді, промиваю холодною та додаю до фаршу.

    Крок 3

    У кожного перцю зрізаю «кришечку», очищаю стручки від насіння і наповнюю начинкою. Обсмажую на олії нарізані одну цибулину, моркву та «кришечки» перців. Підмішую натертий на великій тертці помідор, томлю ще 3-4 хвилини.

    Крок 4

    Викладаю у казан фаршировані перці, на них засмажку. Заливаю 250 мл води, доводжу до кипіння, солю, перчу. Готую 35-40 хвилин на малому вогні.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Соковиті перці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *