Перейти до вмісту
Головна » Солодкі картопляні пампушки

Солодкі картопляні пампушки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Солодкі картопляні пампушки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 940 ккал, 17 г білків,
    46 г жирів, 117 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг картоплі, що розварюється.
    ❯ 200 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ 150 г маку
    ❯ 100 г цукрової пудри
    ❯ 120 г топленого свинячого жиру

    Покроковий процес приготування картопляних пампушок

    Крок 1

    Мак перемолоти у кавомолці або розтерти у ступці. Картоплю очистити, нарізати половинками чи четвертинками,
    відварити в киплячій підсоленій воді до м’якості. Злити з картоплі воду так, щоб у каструлі залишалося води на 1 см висоти каструлі. Картоплю розім’яти у пюре. Ручкою ложки зробити в пюре 8 заглиблень, посипати борошном. Накрити каструлю кришкою та залишити на 5–8 хв.

    Крок 2

    Зняти кришку з каструлі, картопляну масу збити до однорідності. За допомогою столової ложки сформувати із маси
    довгасті галушки та обсмажувати їх на розпеченому топленому жирі до рум’яної скоринки.

    Крок 3

    Перемелений або розтертий мак змішати з цукровою пудрою. Пампушки розкласти по тарілках, посипати маковою сумішшю і полити гарячим топленим жиром.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солодкі картопляні пампушки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *