Перейти до вмісту
Головна » Солянка м’ясна збірна

Солянка м’ясна збірна

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Солянка м’ясна збірна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 години 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г яловичини на кістці
    ❯ 200 г яловичини
    ❯ 100 г шинки
    ❯ 2 сосиски
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 солоних огірка
    ❯ 10 оливок
    ❯ 1 ст. л. томатапасти
    ❯ 3 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ 80 мл розсолу з-під огірків
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ горошини перцю
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування солянки

    Крок 1

    М’ясо промити, зачистити, в каструлі залити 2 л води, довести до кипіння та зняти піну. Додати очищену моркву та 1 цибулину, посолити, покласти горошини перцю та варити 2 ч. Шинку і сосиски нарізати скибочками.

    Крок 2

    Цибулину, що залишилася, очистити, порубати та обсмажувати на маслі до напівпрозорості. Присипати цибулю борошном та готувати 3 хв. Додати томат-пасту та добре прогріти. Огірки нарізати кубиками та викласти до цибулі.

    Крок 3

    Огірки з цибулею, помішуючи, готувати 10 хв. Бульйон процідити, м’ясо, вилучивши кістки, нарізати шматочками. Бульйон довести до кипіння, закласти в нього м’ясо та м’ясні продукти, додати цибулю з огірками та оливки, влити розсіл, приправити соком лимона та варити 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Солянка м’ясна збірна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *