Рецепт “Солянка м’ясна збірна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 30 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г яловичини на кістці
❯ 200 г яловичини
❯ 100 г шинки
❯ 2 сосиски
❯ 2 цибулини
❯ 1 морква
❯ 2 солоних огірка
❯ 10 оливок
❯ 1 ст. л. томатапасти
❯ 3 ст. л. вершкового масла
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 1/2 лимона
❯ 80 мл розсолу з-під огірків
❯ 1 лавровий лист
❯ сіль
❯ горошини перцю
❯ перець
Покроковий процес приготування солянки
Крок 1
М’ясо промити, зачистити, в каструлі залити 2 л води, довести до кипіння та зняти піну. Додати очищену моркву та 1 цибулину, посолити, покласти горошини перцю та варити 2 ч. Шинку і сосиски нарізати скибочками.
Крок 2
Цибулину, що залишилася, очистити, порубати та обсмажувати на маслі до напівпрозорості. Присипати цибулю борошном та готувати 3 хв. Додати томат-пасту та добре прогріти. Огірки нарізати кубиками та викласти до цибулі.
Крок 3
Огірки з цибулею, помішуючи, готувати 10 хв. Бульйон процідити, м’ясо, вилучивши кістки, нарізати шматочками. Бульйон довести до кипіння, закласти в нього м’ясо та м’ясні продукти, додати цибулю з огірками та оливки, влити розсіл, приправити соком лимона та варити 10 хв.