«Діаменю» рецепт “Солянка на яловичих ребрах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
191 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг яловичих ребер
– 2 ст. томатної пасти
– 4 цибулини
– 2 зубчики часнику
– 10 горошин запашного перцю
– стручок гострого перцю
– 4 ст. льняного борошна
– 2 пучки кінзи
– 3 солоних огірки
– оцет
– сіль
Покрокове приготування солянки
Крок 1
Ребра заливаю холодною водою, варю 1,5-2 години, знімаючи піну. На суміші вершкового масла та рослинний олій обсмажую подрібнену цибулю, додаю борошно та 4 половники м’ясного бульйону, перемішую, всипаю нарізані огірки та доводжу до кипіння.
Крок 2
Викладаю томатну пасту та нарізаний півкільцями гострий перець. Знову даю закипіти, додаю подрібнений часник та 1 ст.л. 9% оцту.
Крок 3
Отриманий соус-зажарку перекладаю в каструлю з м’ясом, перемішую, приправляю сіллю на смак, горошинами перцю, кінзою та варю на малому вогні 5 хвилин після закипання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!