Перейти до вмісту
Головна » Солянка на яловичих ребрах

Солянка на яловичих ребрах

    Солянка на яловичих ребрах

    «Діаменю» рецепт “Солянка на яловичих ребрах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    191 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг яловичих ребер
    – 2 ст. томатної пасти
    – 4 цибулини
    – 2 зубчики часнику
    – 10 горошин запашного перцю
    – стручок гострого перцю
    – 4 ст. льняного борошна
    – 2 пучки кінзи
    – 3 солоних огірки
    – оцет
    – сіль

    Покрокове приготування солянки

    Крок 1

    Ребра заливаю холодною водою, варю 1,5-2 години, знімаючи піну. На суміші вершкового масла та рослинний олій обсмажую подрібнену цибулю, додаю борошно та 4 половники м’ясного бульйону, перемішую, всипаю нарізані огірки та доводжу до кипіння.

    Крок 2

    Викладаю томатну пасту та нарізаний півкільцями гострий перець. Знову даю закипіти, додаю подрібнений часник та 1 ст.л. 9% оцту.

    Крок 3

    Отриманий соус-зажарку перекладаю в каструлю з м’ясом, перемішую, приправляю сіллю на смак, горошинами перцю, кінзою та варю на малому вогні 5 хвилин після закипання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Солянка на яловичих ребрах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *