Рецепт “Солянка по-грузинськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яловичина 1,1 кг
– Помідори 1 кг
– Мариновані огірки 350 гр
– Цибуля 400 гр
– Аджика 2 ст.л.
– Томатна паста 2 ст.л.
– Часник 4 зубки
– Топлена олія 50 гр
– Зелень
– Чорний перець
– Сіль
Покроковий процес приготування солянки по-грузинськи
Крок 1
Нарізаємо м’ясо невеликими шматочками. Ставимо на вогонь сковороду і кладемо топлену олію (можна використовувати олію). Коли олія нагріється, зменшуємо вогонь нижче середнього та відправляємо в сковороду м’ясо. Перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо доки не випарується весь сік. Приблизно 40 хвилин.
Крок 2
Нарізаємо цибулю і відправляємо у сковороду. Перемішуємо та накриваємо кришкою. Готуємо на маленькому вогні поки цибуля не стане прозорою.
Крок 3
У сковороду додаємо томатну пасту та аджику. Перемішуємо та смажимо 5 хвилин. Подрібнюємо консервовані томати в блендері та додаємо в сковороду. Накриваємо кришкою та готуємо 10 хвилин.
Крок 4
Нарізаємо огірки мариновані соломкою і відправляємо в сковороду. Накриваємо кришкою та готуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
Крок 5
Дрібно нарізаємо часник і відправляємо у сковороду. Додаємо трохи чорного перцю. Пробуємо на сіль та гостроту. Нарізаємо зелень і відправляємо у солянку. Перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин.