Перейти до вмісту
Головна » Сорбет з кавуна та лимона

Сорбет з кавуна та лимона

    Сорбет з кавуна та лимона

    «Діаменю» рецепт “Сорбет з кавуна та лимона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    32 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г кавуна (м’якуш)
    – пів лимона
    – 2 ст. кокосової стружки (для прикраси)

    Покрокове приготування сорбету

    Крок 1

    Очищаю м’якуш кавуна від кісточок та нарізаю невеликими шматочками. Від лимона відрізаю приблизно 2 кружечки завтовшки 1-2 мм. З’єдную кавун та лимонні кружечки. Відправляю у морозилку на 2-3 години.

    Крок 2

    Дістаю кавун з лимоном та з морозилки, перекладаю в чашу блендера та подрібнюю на високій швидкості приблизно 2-3 хвилини – доводжу до однорідності.

    Крок 3

    З лимона, що залишився, вичавлюю сік, додаю в кавунову масу і перемішую. Сорбет готовий. Розкладаю його по формах і подаю до столу, посипавши кокосовою стружкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сорбет з кавуна та лимона. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *