Перейти до вмісту
Головна » Стир-фрай з овочами

Стир-фрай з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Стир-фрай з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 440 ккал, 19г білків,
    14 г жирів, 61 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 ст. л. коричневого цукру
    ❯ 5 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 5 ст. л. води
    ❯ 1/2 ст. л. арахісової пасти
    ❯ 3 ст. л. арахісової олії
    ❯ 120 г соєвого сиру скибочками
    ❯ 300 г моркви скибочками
    ❯ 3 цибулини із зеленню кільцями
    ❯ 4 зубчики часнику пластинами
    ❯ 300 г стручкової квасолі
    ❯ 70 г очищеного арахісу
    ❯ 1 кг вареного рису

    Покроковий процес приготування стир-фрай з овочами

    Крок 1

    У сковороді з товстим дном змішати цукор, соус, воду та пасту. Довести до кипіння та перелити в інший посуд. Сковороду витерти, на олії обсмажити сир, викласти у соус.

    Крок 2

    На олії обсмажити моркву. Додати білу частину цибулі та часник. Обсмажити, викласти зі сковороди. Обсмажити квасолю, додати соус, овочі та арахіс. Обсмажити. Посипати зеленою частиною цибулі. Подати із рисом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стир-фрай з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *