Перейти до вмісту
Головна » Судак з овочами

Судак з овочами

    Судак із овочами

    «Діаменю» рецепт “Судак з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 кг судака
    – банку консервованого зеленого горошку
    – 3 стручки солодкого перцю
    – 3 свіжі помідори
    – по 1-2 цибулини та моркви
    – 50 г вершкового масла
    – 5 ст. рослинної олії
    – 1 ст. томатної пасти
    – лавровий лист
    – зелень кропу та петрушки
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування судаку із овочами

    Крок 1

    Рибу очищаю, нарізаю, солю, залишаю на пів години. Цибулю подрібнюю, моркву натираю на тертці, пасерую овочі з томатною пастою.

    Крок 2

    Викладаю рибу в змащений маслом сотейник, зверху – пасерування, нарізаний солодкий перець та зелений горошок (заливаю рідиною із банки).

    Крок 3

    Перчу, додаю лавровий лист, шматочки вершкового масла та кружальця помідорів. Запікаю в духовці 40 хвилин, за 5 хвилин до кінця посипаю рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Судак з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *