Рецепт “Суп Албондігас із фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 15 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубок часнику
❯ 2 л курячого бульйону
❯ 120 мл кулінарного томатного соусу
❯ 150 г консервованої білої квасолі
❯ 3 стручки солодкого перцю
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 1 морква
❯ 3 помідори
Для тефтель:
❯ 100 г рису
❯ 350 г рубаного м’яса
❯ жменя рубаної запашної зелені асорті
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування супу Албондігас
Крок 1
Приготувати тефтелі. Рис відварити до готовності, охолодити та перемішати з м’ясом, яйцем та рубаною зеленню. Масу посолити та поперчити до смаку та вологими руками сформувати з неї невеликі тефтелі
Крок 2
Моркву очистити та дрібно нарізати. Цибулину та часник очистити та дрібно нарізати. Цибулю обсмажувати на
гарячому маслі до прозорості, додати моркву, часник та обсмажувати 3-4 хв. Влити бульйон, додати 1 л води та соус, довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму.
Крок 3
У киплячий бульйон закласти тефтелі та готувати під кришкою на повільному вогні 1 год.
Крок 4
Солодкий і гострий перець вимити та, вилучивши плодоніжки, нарізати скибочками. Помідори вимити, очистити від шкірки та нарізати четвертинками.
Крок 5
У бульйон з тефтелями закласти обидва види перцю і готувати 15 хв. Додати помідори та консервовану квасолю та готувати 20 хв.