Перейти до вмісту
Головна » Суп Албондігас із фрикадельками

Суп Албондігас із фрикадельками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп Албондігас із фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 л курячого бульйону
    ❯ 120 мл кулінарного томатного соусу
    ❯ 150 г консервованої білої квасолі
    ❯ 3 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 1 морква
    ❯ 3 помідори
    Для тефтель:
    ❯ 100 г рису
    ❯ 350 г рубаного м’яса
    ❯ жменя рубаної запашної зелені асорті
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу Албондігас

    Крок 1

    Приготувати тефтелі. Рис відварити до готовності, охолодити та перемішати з м’ясом, яйцем та рубаною зеленню. Масу посолити та поперчити до смаку та вологими руками сформувати з неї невеликі тефтелі

    Крок 2

    Моркву очистити та дрібно нарізати. Цибулину та часник очистити та дрібно нарізати. Цибулю обсмажувати на
    гарячому маслі до прозорості, додати моркву, часник та обсмажувати 3-4 хв. Влити бульйон, додати 1 л води та соус, довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму.

    Крок 3

    У киплячий бульйон закласти тефтелі та готувати під кришкою на повільному вогні 1 год.

    Крок 4

    Солодкий і гострий перець вимити та, вилучивши плодоніжки, нарізати скибочками. Помідори вимити, очистити від шкірки та нарізати четвертинками.

    Крок 5

    У бульйон з тефтелями закласти обидва види перцю і готувати 15 хв. Додати помідори та консервовану квасолю та готувати 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп Албондігас із фрикадельками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *