Рецепт “Суп із цибулі-порею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 4 великі стебла цибулі-порею
❯ 4 великі картоплини
❯ 1,5 л овочевого бульйону
❯ 150 г копченого лосося
❯ 50 г вершкового масла
❯ 150 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування супу із цибулі-порею
Крок 1
Цибулю очистити та вимити. Розрізати вздовж стебла і промити в холодній воді з содою. Трохи цибулі нарізати кільцями відкласти для подачі.
Крок 2
Картопля очистити, вимити та нарізати кубиками. У глибокому сотейнику на вершковому маслі обсмажувати цибулю та картопля 5 хв, влити бульйон, довести до кипіння, посолити, поперчити та варити під кришкою на повільному вогні 20 хв. Пюрувати суп занурювальним блендер, додавши рибу.
Крок 3
Суп подати гарячим, прикрасивши відкладеною цибулею та зеленню.