Перейти до вмісту
Головна » Суп із цибулі-порею

Суп із цибулі-порею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп із цибулі-порею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 4 великі стебла цибулі-порею
    ❯ 4 великі картоплини
    ❯ 1,5 л овочевого бульйону
    ❯ 150 г копченого лосося
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 150 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу із цибулі-порею

    Крок 1

    Цибулю очистити та вимити. Розрізати вздовж стебла і промити в холодній воді з содою. Трохи цибулі нарізати кільцями відкласти для подачі.

    Крок 2

    Картопля очистити, вимити та нарізати кубиками. У глибокому сотейнику на вершковому маслі обсмажувати цибулю та картопля 5 хв, влити бульйон, довести до кипіння, посолити, поперчити та варити під кришкою на повільному вогні 20 хв. Пюрувати суп занурювальним блендер, додавши рибу.

    Крок 3

    Суп подати гарячим, прикрасивши відкладеною цибулею та зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із цибулі-порею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *