«Діаменю» рецепт “Суп із горбуші з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
118 ккал
Інгредієнти
– 1 середня горбуша
– 2-3 картоплини
– 200 г печериць
– 1 цибулина
– 1 морква
– зелень
– лавровий лист
– перець і сіль – на смак
Покрокове приготування супу із горбуші
Крок 1
Рибу та очищену цибулину мою та заливаю водою. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, знімаю піну та варю на малому вогні
Крок 2
Картоплю і моркву очищаю, нарізаю кубиками та додаю в бульйон. Варю 15 хвилин. Гриби очищаю, розрізаю на 4-6 частин, додаю до супу. Варю 5-7 хвилин.
Крок 3
Солю, додаю перець горошком, лавровий лист. Усі разом готую ще 2 хвилини. Знімаю з вогню та посипаю подрібненою зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!