Перейти до вмісту
Головна » Суп із горбуші з грибами

Суп із горбуші з грибами

    Суп із горбуші з грибами

    «Діаменю» рецепт “Суп із горбуші з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    118 ккал

    Інгредієнти

    – 1 середня горбуша
    – 2-3 картоплини
    – 200 г печериць
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – зелень
    – лавровий лист
    – перець і сіль – на смак

    Покрокове приготування супу із горбуші

    Крок 1

    Рибу та очищену цибулину мою та заливаю водою. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, знімаю піну та варю на малому вогні

    Крок 2

    Картоплю і моркву очищаю, нарізаю кубиками та додаю в бульйон. Варю 15 хвилин. Гриби очищаю, розрізаю на 4-6 частин, додаю до супу. Варю 5-7 хвилин.

    Крок 3

    Солю, додаю перець горошком, лавровий лист. Усі разом готую ще 2 хвилини. Знімаю з вогню та посипаю подрібненою зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із горбуші з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *