Перейти до вмісту
Головна » Суп із квасолі та капусти

Суп із квасолі та капусти

    Суп із квасолі та капусти

    «Діаменю» рецепт “Суп із квасолі та капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 8 зубчиків часнику
    – 1 цибулина
    – 800 г білокачанної капусти
    – 1 л курячого або овочевого бульйону
    – 1 банка консервованої білої квасолі
    – 4-6 томатів чері
    – пучок зелені петрушки
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль і перець, прянощі – на смак

    Покрокове приготування супу із квасолі

    Крок 1

    Часник і цибулю очищаю та подрібнюю. У великій каструлі з товстим дном нагріваю олію, всипаю цибулю та часник і обсмажую до золотистого кольору. Додаю подрібнену капусту та смажу до м’якості.

    Крок 2

    Вливаю 4,5 л води, даю закипіти. Всипаю половину квасолі, подрібнені томати та зелень. Солю, перчу. Варю суп на малому вогні 10 хвилин.

    Крок 3

    Квасолю, що залишилася, подрібнюю блендером. Додаю пюре в каструлю для густоти. Продовжую варити на малому вогні 15-20 хвилин. Перед подачею посипаю рубаною зеленню петрушки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із квасолі та капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *