Перейти до вмісту
Головна » Суп із щавлю

Суп із щавлю

    Суп із щавлю

    «Діаменю» рецепт “Суп із щавлю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курячих ніжок
    – 3-4 бульби картоплі
    – 1 цибулина
    – 1 середня морква
    – по 1 пучку листя кропиви та щавлю
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль
    – перець
    – лавровий лист – на смак

    Покрокове приготування супу із щавлю

    Крок 1

    Опускаю курячі ніжки в каструлю з водою (4 л) та варю бульйон близько 40 хвилин. Цибулю та моркву нарізаю
    і пасерую на оливковій олії. У готовий бульйон кладу нарізану кубиками картопля. Солю, додаю прянощі.

    Крок 2

    Ножицями нарізаю листя кропиви та щавлю. Коли картопля в бульйоні буде готовий, додаю туди пасеровану цибулю та моркву. А за ними — кропиву (ошпарену окропом) зі щавлем. І вимикаю вогонь.

    Крок 3

    Залишається останній інгредієнт. Сире куряче яйце збиваю вилкою і потихеньку вливаю в суп. Утворюються яєчні пластівці. Суп буде смачнішим, якщо дати йому настоятися щонайменше 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із щавлю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *