Перейти до вмісту
Головна » Суп квасоляний

Суп квасоляний

    Суп квасоляний

    «Діаменю» рецепт “Суп квасоляний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    64 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 л яловичого бульйону
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 банка червоної квасолі в томатному соусі
    – 1 помідор
    – 2 картоплини
    – 2 зубчики часнику
    – сушений часник
    – сіль
    – перець і олія – на смак

    Покрокове приготування квасоляного супу

    Крок 1

    Цибулину очищаю і дрібно нарізаю кубиками. Моркву очищаю та натираю на великій тертці. Потім обсмажую разом із цибулею на олії протягом 5-7 хвилин.

    Крок 2

    Додаю крупно нарізана картопля і подрібнений помідор. Все обсмажую, поки картопля не зарум’яниться. Бульйон заправляю зажаркою, проварюю до напівготовності картоплі

    Крок 3

    Додаю квасолю, солю, перчу, викладаю пропущений через часникодавку свіжий часник і сушений, варю 2-4 хвилини.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп квасоляний. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *