Рецепт “Суп мінестроне з грінками італійський суп з консервованої квасолі та свіжих овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 10 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 14 г білків,
17 г жирів, 35 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 великі моркви
❯ 2 стебла черешкової селери
❯ 1 бульба картоплі
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 100 г бекону
❯ 400 г очищених консервованих томатів
❯ 1 л овочевого бульйону
❯ 2 листи білокачанної капусти
❯ 400 г консервованої білої квасолі
❯ сіль
❯ грінки з 4 скибочок білого хліба
Покроковий процес приготування супу мінестроне
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. Овочі, що залишилися, ви мити та очистити. Моркву нарізати кружками середньої товщини, капусту – смужками, картопля та селера – кубиками.
Крок 2
У каструлі з товстим дном нагріти 2 стіл. ложки олії та обсмажувати цибулю з дрібно нарізаною беконом 5 хв. Покласти моркву, картопля, селера та часник, обсмажувати все разом ще 2 хв. Додати томати, влити бульйон та варити суп на слабкому вогні 30 хв. За 15 хв до готовності додати капусту.
Крок 3
У готовий суп підмішати консервовану квасолю (без рідини), посолити. Розлити суп по глибоких тарілках, додати до кожної грінки.