Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре з гороху

Суп-пюре з гороху

    Суп-пюре з гороху

    «Діаменю» рецепт “Суп-пюре з гороху” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    172 ккал

    Інгредієнти

    – 80 г колотого сухого гороху
    – 70 г червоної сочевиці
    – цибулина
    – 1 морква
    – 40 г черешкової селери
    – 2 ст. томатної пасти
    – 2 ст. рослинної олії
    – 30 мл яблучного оцту
    – цукор
    – мелений чорний перець
    – сіль та зелень – на смак

    Покрокове приготування супу-пюре з гороху

    Крок 1

    Заливаю горох водою на 6-8 годин. Промиваю, заливаю 1 л води, варю 25-30 хвилин. Одну половину цибулини нарізаю кільцями, другу – кубиками. Моркву натираю на тертці. Селеру нарізаю шматочками. Обсмажую овочі на олії 2-3 хвилини.

    Крок 2

    Додаю томатну пасту та обсмажую ще хвилину. Змішую оцет та цукор. Викладаю кільця цибулі та залишаю на
    20 хвилин. Сочевицю промиваю, викладаю до гороху, додаю засмажку.

    Крок 3

    Солю, перчу, варю 10-15 хвилин. Пробиваю за допомогою занурювального блендера. При подачі додаю мариновану цибулю та зелень.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре з гороху. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *