«Діаменю» рецепт “Суп-пюре з гороху” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
172 ккал
Інгредієнти
– 80 г колотого сухого гороху
– 70 г червоної сочевиці
– цибулина
– 1 морква
– 40 г черешкової селери
– 2 ст. томатної пасти
– 2 ст. рослинної олії
– 30 мл яблучного оцту
– цукор
– мелений чорний перець
– сіль та зелень – на смак
Покрокове приготування супу-пюре з гороху
Крок 1
Заливаю горох водою на 6-8 годин. Промиваю, заливаю 1 л води, варю 25-30 хвилин. Одну половину цибулини нарізаю кільцями, другу – кубиками. Моркву натираю на тертці. Селеру нарізаю шматочками. Обсмажую овочі на олії 2-3 хвилини.
Крок 2
Додаю томатну пасту та обсмажую ще хвилину. Змішую оцет та цукор. Викладаю кільця цибулі та залишаю на
20 хвилин. Сочевицю промиваю, викладаю до гороху, додаю засмажку.
Крок 3
Солю, перчу, варю 10-15 хвилин. Пробиваю за допомогою занурювального блендера. При подачі додаю мариновану цибулю та зелень.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!