Перейти до вмісту
Головна » Суп з гливи

Суп з гливи

    Суп з гливи

    «Діаменю» рецепт “Суп з гливи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    60 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г глив
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 1 бульба картоплі
    – 0,5 ст. рису
    – 1 ст. молока
    – 3 ст. булгуру
    – 4-5 ст. рослинної олії,
    – 1 ст. вівсяного борошна
    – сіль
    – чорний мелений перець

    Покрокове приготування супу з гливи

    Крок 1

    Цибулю, моркву, картоплю очищаю, мою та нарізаю кубиками. У каструлі з товстими стінками тушу овочі з невеликою кількістю олії та води до м’якості.

    Крок 2

    Гливу мою, нарізаю і додаю до овочів, вливаю молоко, доводжу до кипіння та вливаю 2,5 л гарячої води, додаю рис та булгур. Варю близько 20 хвилин.

    Крок 3

    У склянці розмішую борошно та сіль і теж вливаю в каструлю, перчу. Варю суп ще близько 20 хвилин. Вимикаю вогонь і додаю дрібно рубану кінзу

    Вчені довели, що гливи здатні знизити рівень цукру при діабеті 2 типи

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з гливи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *