«Діаменю» рецепт “Суп з гливи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
60 ккал
Інгредієнти
– 300 г глив
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 бульба картоплі
– 0,5 ст. рису
– 1 ст. молока
– 3 ст. булгуру
– 4-5 ст. рослинної олії,
– 1 ст. вівсяного борошна
– сіль
– чорний мелений перець
Покрокове приготування супу з гливи
Крок 1
Цибулю, моркву, картоплю очищаю, мою та нарізаю кубиками. У каструлі з товстими стінками тушу овочі з невеликою кількістю олії та води до м’якості.
Крок 2
Гливу мою, нарізаю і додаю до овочів, вливаю молоко, доводжу до кипіння та вливаю 2,5 л гарячої води, додаю рис та булгур. Варю близько 20 хвилин.
Крок 3
У склянці розмішую борошно та сіль і теж вливаю в каструлю, перчу. Варю суп ще близько 20 хвилин. Вимикаю вогонь і додаю дрібно рубану кінзу
Вчені довели, що гливи здатні знизити рівень цукру при діабеті 2 типи
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!