Перейти до вмісту
Головна » Мариновані гливи

Мариновані гливи

    Мариновані гливи

    «Діаменю» рецепт “Мариновані гливи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    24 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г глив
    – 1 л води
    – 2,5 ст. солі
    – 1 солодкий перець і цибулина
    – пучок кропу
    – 2 зубчики часнику
    – 50 мл рослинної олії
    – 35 мл оцту
    – 0,5 ст. солі
    – підсолоджувач на смак

    Покрокове приготування маринованих глив

    Крок 1

    Гриби гливи перебираю, великі нарізаю. Заливаю водою, додаю сіль. Ставлю на вогонь, даю закипіти та варити після закипання 10 хвилин. Відкидаю гливи на друшляк.

    Крок 2

    Ріпчасту цибулю очищаю і нарізаю півкільцями, кріп та часник подрібнюю. Вливаю масло, оцет, всипаю сіль, трохи підсолоджувача, додаю солодкий нарізаний соломкою перець.

    Крок 3

    Перемішую з грибами, викладаю в півторалітрову банку, закриваю поліетиленовою кришкою. Ставлю в холодильник на пів години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мариновані гливи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *