Перейти до вмісту
Головна » Суп з кукурудзою та сиром

Суп з кукурудзою та сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп з кукурудзою та сиром (Chupe de Pollo)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 450 г курятини зі шкірою та кістками (шматками)
    ❯ 2 качани кукурудзи (шматочками)
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ рубана петрушка
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 250 г консервованої кукурудзи
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ 1 тортилья
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 200 г фети (кубиками)

    Покроковий процес приготування супу з кукурудзою

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажувати в сотейнику на олії до прозорості. Додати вершкове масло, закласти курятину, качани кукурудзи та обсмажувати кілька хвилин. Влити бульйон, посолити, поперчити, зменшити вогонь і варити під кришкою 25-30 хв.

    Крок 2

    З м’яса шкіру та кістки видалити. Додати в суп консервовану кукурудзу з рідиною, влити вершки, довести кипіння та готувати 10 хв. Суп посолити та поперчити, кухля качана кукурудзи відкласти. Тортіль скришити, залити бульйоном, розім’яти, влити в суп і подрібнити його блендером

    Крок 3

    Повернути в суп кукурудзу і приправити соком лимона. Посипати суп зеленню та додати фету.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з кукурудзою та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *