Перейти до вмісту
Головна » Суп з куркою та лимоном

Суп з куркою та лимоном

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп з куркою та лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 100 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 150 г рису
    ❯ 2 курячих філе
    ❯ 2 лимони
    ❯ З жовтка
    ❯ 2 гілочки петрушки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу з лимоном

    Крок 1

    Бульйон довести до кипіння. Рис промити, опустити в бульйон та варити на маленькому вогні 10 хв. Куряче філе вимити, додати в бульйон з рисом та варити 40 хв. Викласти на тарілку.

    Крок 2

    Лимони вимити та обсушити. Відрізати кілька кружків та відкласти для подачі супу. Дрібною теркою зняти цедру, потім з плодів вичавити сік. Сік збити віночком із жовтками.

    Крок 3

    Бульйон з рисом зняти з вогню. Помішуючи віночком, тонким цівком влити суміш жовтків з лимонним соком. Знову довести до кипіння. Додати цедру та перемішати. Посолити та поперчити.

    Крок 4

    Куряче філе нарізати скибочками. Петрушку вимити, обсушити та дрібно нарізати. Суп розлити по тарілках, додати в кожну філе куряче, петрушку і скибочку лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з куркою та лимоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *