Перейти до вмісту
Головна » Суп з язиком

Суп з язиком

    Суп з язиком

    «Діаменю» рецепт “Суп з язиком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    135 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 кг яловичого язика
    – 1 цибулина
    – 2 лаврові листи
    – 3 горошини запашного перцю
    – 1 морква
    – 3 картоплини
    – зелена цибуля
    – 4 ст. пшеничної клітковини
    – пучок сушеного кропу
    – сіль
    – 1 ст. сушені петрушки

    Покрокове приготування супу з язиком

    Крок 1

    Язик промиваю і варю 2 години, додавши кріп, лавровий лист, запашний перець, цибулину. Язик опускаю на 5 хвилин у холодну воду та одразу знімаю з нього шкіру.

    Крок 2

    Половину язика нарізаю скибочками поперек волокон, потім брусочками. Бульйон проціджую і кладу в нього нарізаний кубиками картопля та нарізану поздовжніми часточками моркву.

    Крок 3

    Через 10 хвилин після закипання додаю язик, клітковину, петрушку, лавровий лист, перець та сіль на смак. Варю на малому вогні ще 10 хв. У порційні тарілки з супом кладу нарізану кільцями цибулю.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з язиком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *