«Діаменю» рецепт “Суп з язиком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
135 ккал
Інгредієнти
– 1,5 кг яловичого язика
– 1 цибулина
– 2 лаврові листи
– 3 горошини запашного перцю
– 1 морква
– 3 картоплини
– зелена цибуля
– 4 ст. пшеничної клітковини
– пучок сушеного кропу
– сіль
– 1 ст. сушені петрушки
Покрокове приготування супу з язиком
Крок 1
Язик промиваю і варю 2 години, додавши кріп, лавровий лист, запашний перець, цибулину. Язик опускаю на 5 хвилин у холодну воду та одразу знімаю з нього шкіру.
Крок 2
Половину язика нарізаю скибочками поперек волокон, потім брусочками. Бульйон проціджую і кладу в нього нарізаний кубиками картопля та нарізану поздовжніми часточками моркву.
Крок 3
Через 10 хвилин після закипання додаю язик, клітковину, петрушку, лавровий лист, перець та сіль на смак. Варю на малому вогні ще 10 хв. У порційні тарілки з супом кладу нарізану кільцями цибулю.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!