Рецепт “Суп-жюльєн з омлетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 35 г білків,
15 г жирів, 20 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 курячий суповий набір
❯ 1 морква
❯ 1 корінь петрушки
❯ 1 цибулина
❯ сіль
❯ 5 горошин чорного перцю
❯ 1 лавровий лист
❯ 5 бутонів гвоздики
❯ готовий омлет із 2 яєць
Для овочевого жюльєну:
❯ 1 морква
❯ 1 корінь петрушки
❯ 1 стебло черешкової селери
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
Покроковий процес приготування супу-жюльєн
Крок 1
Кістки супового набору промити проточною водою, покласти у велику каструлю та залити 2 л холодної води. Довести до кипіння. У міру освіти знімати піну за допомогою шумівки.
Крок 2
Тим часом моркву та корінь петрушки вимити, очистити. Цибулину очистити. Усе овочі крупно нарізати та додати в бульйон. Покласти чорний перець, лавровий лист та бутони гвоздики, довести до кипіння. Вогонь зменшити. Бульйон варити під кришкою прибл. 1 год., потім процідити крізь сито в каструлю. 1,2 л бульйону перелити в іншу посуд.
Крок 3
Овочі для жульєна вимити, очистити та натерти. На сковороді нагріти вершкове масло та обсмажити терті овочі. Бульйон у каструлі довести до кипіння. Додати обсмажені овочі. Зняти з вогню
Крок 4
Омлет згорнути в рулет, нарізати кружальцями та розкласти у порційні тарілки. Розлити по тарілках суп і посипати петрушкою.