Рецепт “Свинячі ребра у казані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Свинячі ребра 2.5 кг
– Картопля 1 кг
– Цибуля 300 гр
– Бекон 100 гр
– Барбекю соус 300 мл
– Сухий часник 2 ст.л.
– Солодка паприка 2 ст.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Сіль
– Чилі 1 ч.л.
Покроковий процес приготування свинячих ребер у казані
Крок 1
Знімаємо плівку з ребер. Змішуємо сушений часник, солодку паприку, чорний перець та чилі. Добре солимо і приправляємо реберця. Перевертаємо та повторюємо процедуру.
Крок 2
На дно казана викладаємо тонкий копчений бекон. Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо у казан. Далі на цибулю викладаємо картоплю. І наприкінці стоячи укладаємо ребра. Зверху поливаємо соусом барбекю. Відправляємо в духовку за 160 градусів на дві години.