Перейти до вмісту
Головна » Свинячі ребра у казані

Свинячі ребра у казані

    Свинячі ребра у казані

    Рецепт “Свинячі ребра у казані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Свинячі ребра 2.5 кг
    – Картопля 1 кг
    – Цибуля 300 гр
    – Бекон 100 гр
    – Барбекю соус 300 мл
    – Сухий часник 2 ст.л.
    – Солодка паприка 2 ст.л.
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Сіль
    – Чилі 1 ч.л.

    Покроковий процес приготування свинячих ребер у казані
    Свинячі ребра в духовці1

    Крок 1

    Знімаємо плівку з ребер. Змішуємо сушений часник, солодку паприку, чорний перець та чилі. Добре солимо і приправляємо реберця. Перевертаємо та повторюємо процедуру.

    Свинячі ребра в духовці2

    Крок 2

    На дно казана викладаємо тонкий копчений бекон. Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо у казан. Далі на цибулю викладаємо картоплю. І наприкінці стоячи укладаємо ребра. Зверху поливаємо соусом барбекю. Відправляємо в духовку за 160 градусів на дві години.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі ребра у казані. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *