Перейти до вмісту
Головна » Сир із чорницею та горіхами

Сир із чорницею та горіхами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сир із чорницею та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 350 г середньожирного сиру
    ❯ 200 г свіжої або замороженої чорниці
    ❯ 1 яблуко
    ❯ 1/2 банки згущеного молока
    ❯ 150 г горіхів та сухофруктів асорті

    Покроковий процес приготування сиру із чорницею

    Крок 1

    Свіжі ягоди промити на ситі та обсушити, заморожені розморозити.

    Крок 2

    Яблуко вимити, очистити від шкірки, серцевину з насінням видалити, м’якуш нарізати та подрібнити у пюре. Додати
    чорниці та подрібнити повторно.

    Крок 3

    В окремому посуді сир розтерти зі згущеним молоком і за допомогою блендера збити у пишну масу. Підмішати чорнично-ягідну масу та повторно збити.

    Крок 4

    Підготувати креманки та викласти половину сирної маси. На сирну масу викласти половину суміші горіхів та сухофруктів. Викласти в креманки сирночорничну масу, що залишилася, і рівномірно розподілити на ній решту
    горіхи та сухофрукти.

    Крок 5

    До подачі на стіл тримати десерт у холодильнику.

    НА ЗАМІТКУ
    Замість суміші горіхів та сухофруктів при приготуванні десерту можна використовувати гранолу з горіхами, бісквітну крихту, глазуровані пластівці…

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сир із чорницею та горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *