Рецепт “Сирна паста з зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 10 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 13 г білків,
22 г жирів, 43 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г сиру
❯ 3 ст. л. сметани
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки або шніт-цибулі
❯ сіль
❯ перець
❯ 2 ч. л. рідкого меду або кленового сиропу
❯ 2 ч. л. білого винного оцту
❯ 1-2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ст. л. рожевого перцю горошком
❯ 4 скибочки білого хліба для подачі
Покроковий процес приготування сирної пасти
Крок 1
Сир розтерти зі сметаною, додати сіль та перець на смак, покласти половину рубаної зелені та перемішати до отримання кремоподібної маси. Викласти сирну пасту в сервірований посуд.
Крок 2
В окремому посуді з’єднати мед (або кленовий сироп), оливкова олія та оцет. Соус злегка збити. Рожевий перець крупно потовкти у ступці.
Крок 3
Сирну пасту полити соусом, посипати зеленню і товченим перцем. До подачі на стіл тримати у холодильнику.