Рецепт “Сирні равіолі у грибному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
Для равіолі:
❯ 400 г готового тіста для равіолі
❯ 200 г рикоти
❯ 4 ст. л. тертого пармезану
❯ 1 ст. л. рослинної олії
Для соусу:
❯ 3 ст. л. вершкового масла
❯ 200 г печериць (скибочками)
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 1,5 л курячого бульйону
❯ 150 мл вершків
❯ 100 г тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування равіолі у соусі
Крок 1
Тісто розкотити та нарізати квадратами. Рікотту розтерти з маслом і пармезаном, посолити та поперчити. У центр половини квадратів покласти начинку, накрити що залишилися і щільно защипати краї. Равіолі покласти
у холодильник на 15 хв, потім відварити до готовності.
Крок 2
Для соусу цибулину почистити та порубати. Гриби обсмажувати на гарячому маслі 7 хв. Закласти цибулю, присипати борошном і обсмажувати до золотистого кольору. Влити бульйон та вершки, довести до кипіння і готувати, поки соус не почне густіти. Закласти в сотейник равіолі, перемішати та прогріти.