Перейти до вмісту
Головна » Сирні равіолі у грибному соусі

Сирні равіолі у грибному соусі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сирні равіолі у грибному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для равіолі:
    ❯ 400 г готового тіста для равіолі
    ❯ 200 г рикоти
    ❯ 4 ст. л. тертого пармезану
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    Для соусу:
    ❯ 3 ст. л. вершкового масла
    ❯ 200 г печериць (скибочками)
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування равіолі у соусі

    Крок 1

    Тісто розкотити та нарізати квадратами. Рікотту розтерти з маслом і пармезаном, посолити та поперчити. У центр половини квадратів покласти начинку, накрити що залишилися і щільно защипати краї. Равіолі покласти
    у холодильник на 15 хв, потім відварити до готовності.

    Крок 2

    Для соусу цибулину почистити та порубати. Гриби обсмажувати на гарячому маслі 7 хв. Закласти цибулю, присипати борошном і обсмажувати до золотистого кольору. Влити бульйон та вершки, довести до кипіння і готувати, поки соус не почне густіти. Закласти в сотейник равіолі, перемішати та прогріти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні равіолі у грибному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *