Перейти до вмісту
Головна » Сирний суп із картоплею

Сирний суп із картоплею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сирний суп із картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 100 г копченої грудинки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 6 бульб картоплі
    ❯ 1,2 л води
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 200 г тертого сиру
    ❯ 3 ст. л. лісових горіхів
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування сирного супа із картоплею

    Крок 1

    Цибулину очистити та дрібно порубати. Грудинку нарізати дрібними брусочками та обсмажувати в глибокому сотейнику, доки з неї не витопиться жир. Грудинку перекласти в інший посуд. На жирі з-під грудинки обсмажувати цибулю до прозорості.

    Крок 2

    Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками чи скибочками. Закласти картопля в сотейник і, помішуючи, обсмажувати кілька хвилин. Влити воду, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою до готовності картоплі. Картоплю злегка посолити та поперчити.

    Крок 3

    Половину води з-під картоплі злити та відставити. Залишилося пюрувати, повернути в сотейник та поставити на вогонь. Закласти сир і готувати, помішуючи, на повільному вогні, поки він повністю не розплавиться. Не знімаючи з вогню, постійно перемішуючи, порціями влити воду з-під картоплі. Суп добре прогріти, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Лісові горіхи підсушити на сковороді без жиру і порубати. Грудинку дрібно скришити та подати до супу в окремому посуді. Готовий суп розлити по порційних тарілках. Кожну порцію посипати рубаними лісовими горіхами. За бажанням доповнити подачу крутони з білого хліба.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний суп із картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *