Рецепт “Тапіока із зеленим чаєм” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 35 г тапіоки
❯ 250 мл кокосового молока
❯ 100 мл води
❯ 1 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
❯ 20 г цукру
❯ 4 ст. л. граноли (або мюслі до смаку)
❯ ягоди асорті для подачі
Покроковий процес приготування тапіоки
Крок 1
У каструлі розбавити кокосове молоко водою, всипати тапіоку. Довести до кипіння і, помішуючи, готувати на повільному вогні прибл. 15 хв. Коли тапіок стане м’якою, зняти каструлю з вогню, додати цукор і зелений чай і змішати. Дати охолонути.
Крок 2
Тапіоку розкласти по креманках, зверху розподілити гранолу (мюслі) та розкласти ягоди. До подачі на стіл поставити у холодильник на 2 год.