Перейти до вмісту
Головна » Тапіока із зеленим чаєм

Тапіока із зеленим чаєм

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тапіока із зеленим чаєм” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 35 г тапіоки
    ❯ 250 мл кокосового молока
    ❯ 100 мл води
    ❯ 1 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
    ❯ 20 г цукру
    ❯ 4 ст. л. граноли (або мюслі до смаку)
    ❯ ягоди асорті для подачі

    Покроковий процес приготування тапіоки

    Крок 1

    У каструлі розбавити кокосове молоко водою, всипати тапіоку. Довести до кипіння і, помішуючи, готувати на повільному вогні прибл. 15 хв. Коли тапіок стане м’якою, зняти каструлю з вогню, додати цукор і зелений чай і змішати. Дати охолонути.

    Крок 2

    Тапіоку розкласти по креманках, зверху розподілити гранолу (мюслі) та розкласти ягоди. До подачі на стіл поставити у холодильник на 2 год.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тапіока із зеленим чаєм. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *