Перейти до вмісту
Головна » Тарти з ревенем

Тарти з ревенем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарти з ревенем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г готового листкового тіста
    ❯ 6 стебел ревеню
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 100 г цукру
    ❯ жменя несолоних фісташок
    Для крему:
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 2 жовтки
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 60 г цукру

    Покроковий процес приготування тартів з ревенем

    Крок 1

    Для крему у каструлі з товстим дном довести до кипіння молоко, розчинити у ньому ванільний цукор. В окремому посуді розтерти жовтки із цукром до біла. Жовткову масу влити в киплячу молоко і готувати на повільному
    вогні 1 хв. Крем охолодити.

    Крок 2

    Ревень вимити, очистити та нарізати шматочками прибл. 10 см. У сотейнику розтопити вершкове масло, присипати цукром і влити 200 мл води. Рідину довести до кипіння і нагрівати на повільному вогні 10-15 хвилин, щоб дати вільний час Ревінь карамелізується.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто розкотити в тонкий пласт, нарізати прямокутниками 12х8 см, часто наколоти вилкою і випікати 12 хв. На припечені основи викласти крем, розподілити ревінь і випікати вироби ще 10 хв. Готові тарти посипати рубаними фісташками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарти з ревенем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *