Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі по-шведськи

Тефтелі по-шведськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тефтелі по-шведськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 1 скибочка білого хліба
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 250 г рубаного м’яса
    ❯ 2 гілочки петрушки
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 130 мл бульйону
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування тефтелів по-шведськи

    Крок 1

    З хліба зрізати кірку, м’якуш замочити у холодному молоці на 10 хв. Цибулину очистити та порубати. Половину цибулі обсмажити на 50 г вершкового масла.

    Крок 2

    М’якуш віджати, перемішати з цибулею, яйцем та м’ясом. Зелень порубати та додати в фарш, що вийшов. Посолити та поперчити. Потім сформувати невеликі кульки та обсмажити на 50 г олії.

    Крок 3

    Для соусу цибулю, що залишилася, злегка підрум’янити на 50 г вершкового масла. Посипати борошном, влити гарячий бульйон і вершки. Помішуючи, довести до кипіння. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Приготовлені тефтелі полити соусом. Можна подати з брусничним варенням та картопляним пюре.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі по-шведськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *