«Діаменю» рецепт “Тефтелі з топінамбуром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
102 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг курячого філе
– 400 г топінамбура
– 4 ст. томатного соусу
– 1 ст. рослинної олії
– 1 яйце
– 1 баклажан (200 г)
– 1 цукіні (200 г)
– 1 болгарський перець
– 2 яблука
– 1 головка цибулі
– зелень
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування тефтель
Крок 1
Філе та топінамбур подрібнюю в м’ясорубці, зелень рубля. Все змішую, додаю яйце, 2 ст. соусу, сіль. Роблю тефтелі, викладаю у пароварку та доводжу до готовності.
Крок 2
Овочі та яблука дрібно нарізаю. На сковороді з олією обсмажую подрібнені цибулю та перець. Додаю інші овочі та смажу 10 хвилин на малому вогні.
Крок 3
Вливаю томатний соус, розведений водою, тушу 25 хвилин. Солю, перчу, додаю зелень та тушу 5 хвилин. Даю охолонути та доводжу у блендері до однорідної консистенції. Тефтелі поливаю соусом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!