Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі з топінамбуром

Тефтелі з топінамбуром

    Тефтелі з топінамбуром

    «Діаменю» рецепт “Тефтелі з топінамбуром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    102 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг курячого філе
    – 400 г топінамбура
    – 4 ст. томатного соусу
    – 1 ст. рослинної олії
    – 1 яйце
    – 1 баклажан (200 г)
    – 1 цукіні (200 г)
    – 1 болгарський перець
    – 2 яблука
    – 1 головка цибулі
    – зелень
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування тефтель

    Крок 1

    Філе та топінамбур подрібнюю в м’ясорубці, зелень рубля. Все змішую, додаю яйце, 2 ст. соусу, сіль. Роблю тефтелі, викладаю у пароварку та доводжу до готовності.

    Крок 2

    Овочі та яблука дрібно нарізаю. На сковороді з олією обсмажую подрібнені цибулю та перець. Додаю інші овочі та смажу 10 хвилин на малому вогні.

    Крок 3

    Вливаю томатний соус, розведений водою, тушу 25 хвилин. Солю, перчу, додаю зелень та тушу 5 хвилин. Даю охолонути та доводжу у блендері до однорідної консистенції. Тефтелі поливаю соусом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі з топінамбуром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *