Рецепт “Телятина з виноградом у винному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 310 ккал, 29 г білків,
18 г жирів, 21 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г червоного винограду
❯ 200 г печериць
❯ 400 г телячої вирізки
❯ рослинна олія для смаження
❯ 150 мл білого вина
❯ 1 ч. л. крохмалю
❯ 1/2 ч. л. гірчиці
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 100 г відвареної броколі
Покроковий процес приготування телятини
Крок 1
Виноград вимити, розрізати ягоди навпіл і видалити кісточки. Гриби протерти вологою тканиною та нарізати пластинами
Крок 2
М’ясо вимити холодною водою, обсушити паперовим рушником, злегка відбити та нарізати невеликими шматочками.
Крок 3
На сковороді нагріти олію. Шматочки м’яса посолити та обсмажувати на сильному вогні 2–3 хв. Покласти нарізані гриби, влити вино та гасити 10 хв. Додати виноград та готувати ще 15 хв
Крок 4
М’ясо та виноград перекласти в інший посуд. Крохмаль розвести 2 стіл. ложками холодної води та ввести в винний соус, що залишився. Додати вершкове масло та гірчицю, посолити та поперчити до смаку. Перемішати
Крок 5
Повернути в соус м’ясо та виноград і прогріти. Розкласти блюдо по тарілках і прикрасити суцвіттями броколі.