Перейти до вмісту
Головна » Телятина з виноградом у винному соусі

Телятина з виноградом у винному соусі

    Телятина з виноградом у винному соусі

    Рецепт “Телятина з виноградом у винному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал, 29 г білків,
    18 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г червоного винограду
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 400 г телячої вирізки
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ 150 мл білого вина
    ❯ 1 ч. л. крохмалю
    ❯ 1/2 ч. л. гірчиці
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 100 г відвареної броколі

    Покроковий процес приготування телятини

    Крок 1

    Виноград вимити, розрізати ягоди навпіл і видалити кісточки. Гриби протерти вологою тканиною та нарізати пластинами

    Крок 2

    М’ясо вимити холодною водою, обсушити паперовим рушником, злегка відбити та нарізати невеликими шматочками.

    Крок 3

    На сковороді нагріти олію. Шматочки м’яса посолити та обсмажувати на сильному вогні 2–3 хв. Покласти нарізані гриби, влити вино та гасити 10 хв. Додати виноград та готувати ще 15 хв

    Крок 4

    М’ясо та виноград перекласти в інший посуд. Крохмаль розвести 2 стіл. ложками холодної води та ввести в винний соус, що залишився. Додати вершкове масло та гірчицю, посолити та поперчити до смаку. Перемішати

    Крок 5

    Повернути в соус м’ясо та виноград і прогріти. Розкласти блюдо по тарілках і прикрасити суцвіттями броколі.

    Сьогодні ми дізналися як готується Телятина з виноградом у винному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *