Перейти до вмісту
Головна » Тірамісу з малиновим кулі

Тірамісу з малиновим кулі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тірамісу з малиновим кулі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г малини
    ❯ 18 шт. бісквітного печива довгастої форми
    ❯ 250 г жирної сметани
    ❯ 250 г маскарпоне
    ❯ 4 жовтки
    ❯ 60 мл готової охолодженої кави
    ❯ 2 ст. л. мигдального лікеру
    ❯ 80 г цукрової пудри
    ❯ 3 ст. л. какао
    ❯ листочки м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування тірамісу

    Крок 1

    Малину промити, перебрати і обсушити, видалити плодоніжки. Для кулі 200 г малини стовкти та протерти через сито. Додати 30 г цукрової пудри, довести до кипіння на повільному вогні, варити 5 хв і остудити.

    Крок 2

    Сметану охолодити. Жовтки розтерти з цукром добілу. Додати маскарпоне, добре перемішати, влити сметану та збити в пишну масу

    Крок 3

    Підготувати форму для десерт. Каву перемішати з лікером.

    Крок 4

    На дно форми викласти половину печива щільним шаром і накрити невеликою кількістю кулі, додати трохи свіжої полуниці та посипати 1 ст. л. какао.

    Крок 5

    Викласти на печиво з кулі половину сирної маси та укласти печиво, що залишилося. Полити печиво кулі, посипати 1 ст. л. какао та накрити сирною масою, що залишилася.

    Крок 6

    Тірамісу поставити у холодильник на 3-4 год. Перед подачею посипати какао, прикрасити малиною та листочками, що залишилася. м’яти.

    НА ЗАМІТКУ
    Замість малини можна використовувати полуниці або інші червоні ягоди. Щоб сметанна маса була пишніше і добре збивалася, сметану перед обробкою слід дуже добре охолодити. Для посипання виробу добре використовувати суміш розчинної кави з какао чи керобом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тірамісу з малиновим кулі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *