«Діаменю» рецепт “Томатний суп із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
35 ккал
Інгредієнти
❯ 300 г креветок
❯ 2 моркви
❯ цибулина
❯ стебло селери
❯ 2 зубчики часнику
❯ 600 г томатів у власному соку
❯ 1 л овочевого бульйону
❯ сіль
❯ перець
❯ базилік
Покрокове приготування томатного супу із креветками
Крок 1
Креветки очищаю, видаляю начинки та обсмажую на сковороді до рум’яної скоринки. Цибулю дрібно нарізаю, моркву та селеру нарізаю кубиками, часник подрібнюю. У каструлі розігріваю овочевий бульйон, додаю цибулю, моркву, селера та часник
Крок 2
Доводжу суп до кипіння, потім додаю томати у власному соку. Варю суп на середньому вогні приблизно 15 хвилин.
Крок 3
Приправляю сіллю, перцем та базиліком до смаку. Подаю томатний суп з гарячим креветками, посипавши рубаною зеленню.