Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп із креветками

Томатний суп із креветками

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Томатний суп із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    35 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 300 г креветок
    ❯ 2 моркви
    ❯ цибулина
    ❯ стебло селери
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 600 г томатів у власному соку
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ базилік

    Покрокове приготування томатного супу із креветками

    Крок 1

    Креветки очищаю, видаляю начинки та обсмажую на сковороді до рум’яної скоринки. Цибулю дрібно нарізаю, моркву та селеру нарізаю кубиками, часник подрібнюю. У каструлі розігріваю овочевий бульйон, додаю цибулю, моркву, селера та часник

    Крок 2

    Доводжу суп до кипіння, потім додаю томати у власному соку. Варю суп на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

    Крок 3

    Приправляю сіллю, перцем та базиліком до смаку. Подаю томатний суп з гарячим креветками, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп із креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *