«Діаменю» рецепт “Томатто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
121 ккал
Інгредієнти
– 0,7 л домашнього томатного соку
– свинячі ребра
– макарони – на смак
– 1 морква
– плавлений сир
– 2 цибулини
– мелений чорний перець
– сіль та зелень – на смак
Покроковий процес приготування томатто
Крок 1
Ребра заливаю 2 л води, варю близько години.
Крок 2
Обсмажую подрібнені моркву та цибулю, додаю в готовий бульйон, туди ж вливаю томатний сік. Солю, перчу, доводжу до кипіння
Крок 3
Всипаю макарони та нарізаний кубиками сирок. Варю до готовності макаронів. В кінці додаю подрібнену зелень.
Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!