Перейти до вмісту
Головна » Томатто

Томатто

    Томатто

    «Діаменю» рецепт “Томатто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    121 ккал

    Інгредієнти

    – 0,7 л домашнього томатного соку
    – свинячі ребра
    – макарони – на смак
    – 1 морква
    – плавлений сир
    – 2 цибулини
    – мелений чорний перець
    – сіль та зелень – на смак

    Покроковий процес приготування томатто

    Крок 1

    Ребра заливаю 2 л води, варю близько години.

    Крок 2

    Обсмажую подрібнені моркву та цибулю, додаю в готовий бульйон, туди ж вливаю томатний сік. Солю, перчу, доводжу до кипіння

    Крок 3

    Всипаю макарони та нарізаний кубиками сирок. Варю до готовності макаронів. В кінці додаю подрібнену зелень.

    Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатто. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *