Перейти до вмісту
Головна » Тортеліні з рикотою та креветками

Тортеліні з рикотою та креветками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тортеліні з рикотою та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    В 1 порції: 550 ккал, 32 г білків,
    22 г жирів, 55 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для тесту:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 білок
    ❯ 400 г борошна
    ❯ дрібка солі
    Для начинки:
    ❯ 300 г очищених креветок
    ❯ 150 г рикоти
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ мелений перець чилі
    Для соусу:
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 невелика рубана цибулина
    ❯ дрібка шафрану
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ ванільна есенція
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ рубана петрушка

    Покроковий процес приготування тортеліні з рикотою

    Крок 1

    З борошна, солі та яєць замісити гладке тісто. Сформувати з нього куля, накрити серветкою та залишити на 30 хв.

    Крок 2

    Для начинки креветки пюрувати, змішати з рикотою, посолити, приправити соком лимона, меленим чорним перцем і чилі.

    Крок 3

    Розкачати тісто в пласт завтовшки прибл. 0,2 см, нарізати квадратами або вирізати з кола. Викласти на тісто начинку, змастити краї тіста збитим білком і зробити тортеліні. Варити у киплячій підсоленій воді 3-5 хв.

    Крок 4

    Цибулю обсмажувати з шафраном на олії 2 хв. Влити вершки, посолити, поперчити та готувати 2 хв. Додати краплю есенції. Приправити соком лимона до смаку. Подати тортеліні з соусом, посипавши петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тортеліні з рикотою та креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *