Перейти до вмісту
Головна » Тріска з лимонною скоринкою

Тріска з лимонною скоринкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тріска з лимонною скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 440 ккал, 33 г білків,
    8 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г філе тріски
    ❯ сік та терта цедра 1 лимона (або лайма)
    ❯ 200 г свіжих хлібних крихт для панірування
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 ст. л. соняшникової олії
    ❯ борошно
    Для гарніру:
    ❯ 2 невеликі цибулини
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 6 помідорів
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 100 мл сухого червоного вина
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування тріски зі скоринкою

    Крок 1

    Філе вимити, добре обсушити паперовим рушником і нарізати поперечними шматками товщиною бл. 2 см. Посолити
    їх, збризкати соком лимона.

    Крок 2

    У глибоку тарілку розбити яйця і збовтати їх вилкою. В іншій тарілці змішати терту лимонну цедру з панірувальними сухарями.

    Крок 3

    Шматочки філе спочатку обваляти в борошні, потім вмочити у яйця і запанувати у підготовленій суміші. Обсмажувати на олії до золотистої скоринки.

    Крок 4

    Для гарніру цибуля та часник очистити та порубати. Овочі, що залишилися, вимити. Стручки перцю розрізати вздовж навпіл та очистити від насіння. М’якуш солодкого перцю та помідори нарізати невеликими шматочками та
    обсмажувати на оливковій олії до м’якості. Додати часник, нарізані помідори та солодкий перець, влити вино. Посолити, поперчити та тушкувати, помішуючи, на слабкому вогні 15 хв. Подати до риби. Добре прикрасити блюдо
    свіжі листочки базиліка.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тріска з лимонною скоринкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *