Перейти до вмісту
Головна » Тріска запечена на овочах

Тріска запечена на овочах

    Тріска запечена на овочах

    Рецепт “Тріска запечена на овочах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    – 4 спинки тріски
    – Рослинна олія
    – Сік лимона
    – Скибочки лимона для подачі
    – 2 помідори
    – 1 цукіні
    – 2 моркви
    – 2 цибулини
    – 2 бульби картоплі
    – 2 стручки солодкого перцю
    – 60 мл рослинної олії
    – 1 зубок часнику
    – 100 мл сухого білого вина
    – Сушена суміш прованських трав
    – Цедра лимона
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування тріски запеченої на овочах

    Крок 1

    Помідори вимити, очистити та порубати. Цибулини та часник очистити, цибулини нарізати півкільцями, часник стовкти. Картоплю та моркву очистити та нарізати тонкими брусочками. М’якуш солодкого перцю нарізати смужками.

    Крок 2

    На сковороді на олії обсмажувати цибулю та часник 5 хв. Викласти решту овочів і, часто перемішуючи, готувати прибл. 10 хв. Влити вино, посолити, поперчити, приправити дрібкою прованських трав та цедри лимона, готувати прибл. 7 хв і перекласти у форму для запікання.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200° і запікати овочі 10 хв. рибу злегка посолити, поперчити та збризкати соком лимона та олією. Викласти рибу на овочі та запікати 8–10 хв.

    Крок 4

    Готову рибу подати теплою на овочах. Доповнити скибочками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тріска запечена на овочах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *