Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста грибна

Тушкована капуста грибна

    Тушкована капуста грибна

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста грибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг відвареного курячого філе
    – 0,5 кг білокачанної капусти
    – 300 г печериць
    – 1 цибулина
    – 2 ст. томатної пасти
    – перець, сіль – на смак

    Покрокове приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Капусту шаткую, цибулину дрібно нарізаю і тушу на сковороді з додаванням олії. Овочі повинні стати м’якими та злегка золотистими. Окремо обсмажую на сковороді із додаванням олії нарізані гриби.

    Крок 2

    Відварене куряче м’ясо нарізаю кубиками, додаю капусту та гриби, все ретельно перемішую. Додаю томатну пасту, сіль та прянощі та ще тушу під закритою кришкою 10-12 хвилин, періодично перемішуючи.

    Крок 3

    Викладаю на блюдо і подаю до столу, посипавши свіжою рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста грибна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *