Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста з м’ясом та чорносливом

Тушкована капуста з м’ясом та чорносливом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тушкована капуста з м’ясом та чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 1 качан капусти (бл. 800 г)
    ❯ 500 г свинячих реберців
    ❯ 100 г чорносливу без кісточки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Капусту тонко нашаткувати. Реберця промити, обсушити та нарізати по кістці. Моркву та цибулю очистити, моркву вимити та обсушити. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці.

    Крок 2

    У сотейнику на невеликій кількості олії обсмажувати реберця до золотистого кольору з усіх боків. Закласти моркву, цибулю та обсмажувати 5-8 хв. Капусту обім’яти, закласти у сотейник і готувати 8-10 хв.

    Крок 3

    Капусту посолити, добре перемішати, покласти лавровий лист і влити прибл. 150 мл води. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити сотейник кришкою і готувати прибл. 1 год.

    Крок 4

    Додати сіль та перець на смак, закласти чорнослив, перемішати та готувати під кришкою 10–15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста з м’ясом та чорносливом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *