Рецепт “Тушкована капуста з м’ясом та чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 1 качан капусти (бл. 800 г)
❯ 500 г свинячих реберців
❯ 100 г чорносливу без кісточки
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 лавровий лист
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування тушкованої капусти
Крок 1
Капусту тонко нашаткувати. Реберця промити, обсушити та нарізати по кістці. Моркву та цибулю очистити, моркву вимити та обсушити. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці.
Крок 2
У сотейнику на невеликій кількості олії обсмажувати реберця до золотистого кольору з усіх боків. Закласти моркву, цибулю та обсмажувати 5-8 хв. Капусту обім’яти, закласти у сотейник і готувати 8-10 хв.
Крок 3
Капусту посолити, добре перемішати, покласти лавровий лист і влити прибл. 150 мл води. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити сотейник кришкою і готувати прибл. 1 год.
Крок 4
Додати сіль та перець на смак, закласти чорнослив, перемішати та готувати під кришкою 10–15 хв.