Рецепт “Тушкована тріска в молоці з картоплею, цибулею та вареними яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 470 ккал, 32 г білків,
22 г жирів, 37 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г філе тріски
❯ 200 г картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
❯ 100 мл портвейну
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ тертий мускатний горіх
❯ 4 яйця
❯ рослинна олія для смаження
❯ 4 часточки лимона
Покроковий процес приготування тушкованої тріски
Крок 1
Рибне філе вимити, обсушити та припустити на слабкому вогні в невеликій кількості води з додаванням лаврового листа, горошин перцю та гілочок материнки (бл. 5 хв).
Крок 2
Овочі очистити, нарізати та викласти в змащений сотейник. Посолити та поперчити. Додати нарізане філе, посипати паприкою і залити сумішшю молока та вершків. Тушити під кришкою на слабкому вогні 20 хв. Прикрасити блюдо оливками та яйцями, нарізаними кружками.