Перейти до вмісту
Головна » Тушкована тріска в молоці

Тушкована тріска в молоці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тушкована тріска в молоці з картоплею, цибулею та вареними яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 470 ккал, 32 г білків,
    22 г жирів, 37 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г філе тріски
    ❯ 200 г картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 100 мл портвейну
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ тертий мускатний горіх
    ❯ 4 яйця
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ 4 часточки лимона

    Покроковий процес приготування тушкованої тріски

    Крок 1

    Рибне філе вимити, обсушити та припустити на слабкому вогні в невеликій кількості води з додаванням лаврового листа, горошин перцю та гілочок материнки (бл. 5 хв).

    Крок 2

    Овочі очистити, нарізати та викласти в змащений сотейник. Посолити та поперчити. Додати нарізане філе, посипати паприкою і залити сумішшю молока та вершків. Тушити під кришкою на слабкому вогні 20 хв. Прикрасити блюдо оливками та яйцями, нарізаними кружками.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована тріска в молоці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *