Перейти до вмісту
Головна » Тушковані помідори

Тушковані помідори

    Тушковані помідори

    «Діаменю» рецепт “Тушковані помідори” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    71 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г томатів
    – 2 цибулини
    – 2-3 зубчики часнику
    – 25 г вершкового масла
    – 2 ст. рослинної олії
    – 30-50 г томатної пасти
    – пучок петрушки
    – орегано
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування тушкованих помідорів

    Крок 1

    Помідори надрізаю навхрест. На 1-2 хвилини занурюю в окріп і відразу перекладаю в холодну воду. Знімаю з томатів шкірку. Очищені помідори нарізаю часточками середнього розміру.

    Крок 2

    Цибулини очищаю та нарізаю пір’ям. Часник очищаю та нарізаю тонкими пластинами. У сковороді на вершковому олії обсмажую нарізану цибулю.

    Крок 3

    Цибулю дістаю і в тій же сковороді обсмажую на олії нарізаний часник та томати. Додаю томатну пасту, петрушку, орегано, солю, перчу і готую ще 5 хвилин. З’єдную з цибулею і тушу ще 2 хвилини.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тушковані помідори. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *