«Діаменю» рецепт “Тушковані помідори” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
71 ккал
Інгредієнти
– 800 г томатів
– 2 цибулини
– 2-3 зубчики часнику
– 25 г вершкового масла
– 2 ст. рослинної олії
– 30-50 г томатної пасти
– пучок петрушки
– орегано
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування тушкованих помідорів
Крок 1
Помідори надрізаю навхрест. На 1-2 хвилини занурюю в окріп і відразу перекладаю в холодну воду. Знімаю з томатів шкірку. Очищені помідори нарізаю часточками середнього розміру.
Крок 2
Цибулини очищаю та нарізаю пір’ям. Часник очищаю та нарізаю тонкими пластинами. У сковороді на вершковому олії обсмажую нарізану цибулю.
Крок 3
Цибулю дістаю і в тій же сковороді обсмажую на олії нарізаний часник та томати. Додаю томатну пасту, петрушку, орегано, солю, перчу і готую ще 5 хвилин. З’єдную з цибулею і тушу ще 2 хвилини.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!