Рецепт “Угорський суп-гуляш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г яловичини
❯ 2 цибулини
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 4 бульби картоплі
❯ 2 помідори
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 1 ч. л. кмина
❯ листочки петрушки
❯ сіль
Покроковий процес приготування угорського супу-гуляшу
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та нарізати середні кубики. Цибулю очистити, посікти та обсмажувати в каструлі з товстим дном до прозорості. Закласти м’ясо і, перемішуючи, обсмажувати на середньому вогні 10 хв. М’ясо злегка посолити та присипати паприкою.
Крок 2
Стручки перцю вимити, насіння видалити, солодкий перець нарізати кубиками, гострий – порубати. Картоплю очистити, вимити та нарізати кубиками. Овочі закласти у каструлю, злегка обсмажити та залити водою до краю посуду. Довести до кипіння та варити 20 хв.
Крок 3
Помідори вимити, кожен надрізати хрестоподібно, занурити в окріп, очистити від шкірки та пюрувати з очищеним часником. Масу закласти в каструлю, всипати кмин, на повільному вогні довести до кипіння та варити 10 хв.
Суп посипати петрушкою.