Перейти до вмісту
Головна » Угорський суп-гуляш

Угорський суп-гуляш

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Угорський суп-гуляш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г яловичини
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 2 помідори
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 1 ч. л. кмина
    ❯ листочки петрушки
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування угорського супу-гуляшу

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати середні кубики. Цибулю очистити, посікти та обсмажувати в каструлі з товстим дном до прозорості. Закласти м’ясо і, перемішуючи, обсмажувати на середньому вогні 10 хв. М’ясо злегка посолити та присипати паприкою.

    Крок 2

    Стручки перцю вимити, насіння видалити, солодкий перець нарізати кубиками, гострий – порубати. Картоплю очистити, вимити та нарізати кубиками. Овочі закласти у каструлю, злегка обсмажити та залити водою до краю посуду. Довести до кипіння та варити 20 хв.

    Крок 3

    Помідори вимити, кожен надрізати хрестоподібно, занурити в окріп, очистити від шкірки та пюрувати з очищеним часником. Масу закласти в каструлю, всипати кмин, на повільному вогні довести до кипіння та варити 10 хв.
    Суп посипати петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Угорський суп-гуляш. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *