Рецепт “Вафлі з какао та ягідним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 650 ккал, 18 г білків,
20 г жирів, 99 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 склянка борошна
❯ 1/2 склянки какао
❯ 150 г + 1 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 1 ч. л. соди
❯ дрібка солі
❯ 1 склянка густого йогурту
❯ 2 яйця
❯ 1,5 склянки молока
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 400 г заморожених лісових ягід
Покроковий процес приготування вафлів з какао
Крок 1
Збовтати яйця з молоком, йогуртом і олією. Всипати борошно, що просіює з какао, 1 стіл. ложку цукру, соду, розпушувач, сіль і перемішати. Випекти з тіста вафлі.
Крок 2
Ягоди засипати в каструлі цукром та проварити 10 хв. Подати до вафель.