Перейти до вмісту
Головна » Вафлі з соусом

Вафлі з соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Вафлі з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН + 3 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    ❯ 2 середні цукіні
    ❯ 1 яйце • 50–70 мл вершків
    ❯ 125 г тертого сиру
    ❯ 125 г борошна
    ❯ 1 ч. л. приправи для овочів
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 500 мл кефіру
    ❯ 1/2 пучка базиліка
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування вафлей з соусом

    Крок 1

    Кефір, не відкриваючи пластиковий пакет, помістити в морозильну камеру на 2 години: він повинен добре замерзнути. Підготувати висланий марлею друшляк і встановити його над глибокою мискою.

    Крок 2

    Пакет розрізати, кефір викласти на друшляк і дати йому відтанути та стекти прибл. 1 год. Утворену сирну масу перекласти в миску, посолити та поперчити до смаку. Базилік промити, перебрати, обсушити, дуже дрібно посікти та перемішати з сирною масою.

    Крок 3

    Цукіні вимити, обсушити, порубати за допомогою блендера в однорідну гладку масу.

    Крок 4

    У мисці перемішати цукіні із вершками, вбити яйце і перемішати. Додати приправу, по щіпці солі та перцю, підмішати сир. Всипаючи борошно, вимісити рідке тісто. Дати тесту відстоятись бл. 20 хв.

    Крок 5

    Підготувати та нагріти вафельницю. Вливаючи у форми вафельниці невеликі порції тіста, випекти вафлі. Подати
    теплі з соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *