Перейти до вмісту
Головна » Вареники з вареним яйцем

Вареники з вареним яйцем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Вареники з вареним яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 2 яйця
    ❯ сіль
    ❯ 100 мл води
    ❯ 2–3 ст. л. рослинної олії
    Для начинки:
    ❯ 2 пучки зеленої цибулі
    ❯ 1/2 пучка кропу
    ❯ 4 яйця
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    Для подачі:
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ сметана або йогурт
    ❯ зелень на смак

    Покроковий процес приготування вареників з вареним яйцем

    Крок 1

    Борошно просіяти із щіпкою солі. Яйця розговорити з водою та олією. Вливаючи тонкою цівкою рідина, руками вимісити гладке однорідне тісто. Дати тесту відстоятись при кімнатній температурі прибл. 30 хв.

    Крок 2

    Для начинки яйця зварити круто, очистити та дрібно порубати. Цибулю та кріп промити, перебрати та обсушити.
    Кріп посікти, трохи відкласти для подачі. Цибулю дрібно нарізати та обсмажувати на сковороді на 1 ст. л. олії бл. 3 хв. Перекласти цибулю в інший посуд і перемішати з рубаним кропом та яйцями. Масу посолити до смаку.

    Крок 3

    Тісто обім’яти, тонко розкотити та нарізати кружальцями діаметром прибл. 8 см. У центр кожного кружка покласти трохи начинки та сформувати вареники, щільно защипавши краї. Защипаний край загорнути, сформувавши
    фігурний кантик.

    Крок 4

    Вареники варити у киплячій підсоленій воді 5-8 хв і за допомогою шумівки викласти в посуд сервування з рубаним маслом. Вареники перемішати, посипати відкладеним рубаним кропом. Подати зі сметаною (або йогуртом), доповнивши за бажанням зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вареники з вареним яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *